Workshops

Het aanbodHoi! Welkom op de Workshops pagina! Kan jullie bedrijf wat teambuilding gebruiken? Zoek je voor jouw school een te gekke leerzame workshop? Of zoekt u het allerleukste entertainment voor uw gelegenheid? Hieronder staan de workshops van Josh Frost Entertainment netjes voor uw uitgewerkt!
Klik op één van onderstaande workshops voor meer informatie of om deze te boeken.

Haka

Acteren

Spelen

Improvisatie

De Workshops

1
Haka (Nieuw-Zeelandse Maori Krijgersdans)

Ooit door de Maori bedacht, kent nu de hele wereld de Nieuw-Zeelandse Haka! - Een krijgersdans waarmee je de tegenstander angst in te boezemt door als groep samen sterk te staan! Een perfecte workshop voor eenheid, teamspirit, daadkracht en doelgerichtheid.
Er is maar één originele Haka. En wie kan die beter geven dan iemand die in Nieuw-Zeeland opgegroeid is? Ik dus!
We beginnen met de Originele Haka. De groep leert gelijk wat van de achtergrond van de Haka en krijgt al snel mee dat elke groep toch echt zijn eigen Haka moet bedenken! Ten eerste uit respect voor de Maori, maar ook om daadwerkelijk met elkaar vol passie een eigen strijdlied te schrijven met eigen bewegingen! Een zoektocht naar de eigen gezamenlijke identiteit. Kortom een workshop vol passie en beweging met een sterk team en hernieuwde energie als resultaat!

Deze workshop boeken? Klik hier.

2
Acteren voor Beginners

Op zoek naar je creatieve zelf? Wil je eens lekker uit je comfort-zone getrokken worden om nieuwe dingen van jezelf te ontdekken? Probeer eens de workshop Theater voor beginners.
Je leert bijvoorbeeld omgaan met spanning en/of emoties door rollenspel, of voor groepen staan zonder schaamte. Maar bovenal is het gewoon even lekker gek doen en de zorgen van je afschudden. Goed voor teambuilding en om elkaar eens even anders te leren kennen. Acteren iets voor jou? Doe de workshop en ontdek het zelf!
Workshop op maat? Dat kan!

Deze workshop boeken? Klik hier.

3
Spelen voor Volwassenen

Weet je nog? Vroeger? Toen je gewoon nog lekker buiten kon spelen en niemand dat raar vond? Waarom doe je dat eigenlijk niet meer? Laat je niet gek maken door anderen, en doe gewoon weer is gek! Kom spelen. Ga op zoek naar het kind in jezelf, volg deze workshop!
In teamverband gaat de groep een vlieger maken of een ander spel op maat. Dit kan ook in meerdere groepen voor de competitie. Het moet natuurlijk een goede vlieger worden, maar hoe gaat dat dan gebeuren? Zit er een leider in de groep? Kan iemand het allemaal wel zelf? Leer je kwaliteiten en valkuilen kennen via een leuke speelse opdracht!

Deze workshop boeken? Klik hier.

4
Improvisatietheater

Iedereen kent de Lama's. Een geweldig spektakel vol gekkigheid, een uitdaging tot creatief denken en snel handelen. Breng je creativiteit naar boven!
Lekker gek doen met je team? Doe te gekke creatieve spelletjes en ontdek jouw eigen creativiteit of die van je collega's/vrienden natuurlijk! Kies zelf de gewenste onderdelen in je workshop:
- In de dierenwinkel
- De draaideur
- Ik wil graag zien...!
- De Diashow
- Het Moordspel
- En meer!
Vraag het voor een workshop op maat!

Deze workshop boeken? Klik hier.